Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ξεσήκωσε στα τελευταία παιχνίδια τον κόσμο στο "Παντελής Μαγουλάς" είναι ο Περικλής Μπουσινάκης, ο οποίος έχει πετύχει σε δέκα παρουσίες τρία τέρματα. Την Τετάρτη κόντρα στη Ζάκυνθο δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ήταν αυτός που ξεκίνησε τις φάσεις στα τέρματα των Ντάνισιτς καιΣτουρνάρα. Ο ίδιος δηλώνει:

«Σημασία για εμένα έχει πάνω από όλα να κερδίζει η ομάδα και να παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι που δίνει, είτε είναι εντός είτε είναι εκτός έδρας. Το να σκοράρω βέβαια είναι κάτι που με κάνει αρκετά χαρούμενο, αφού έρχομαι πιο κοντά με τον φανταστικό κόσμο μας. Όπως όμως σκέφτομαι εγώ σκέφτεται και όλη η ομάδα και αυτό είναι που μετράει.

Όλοι βάζουν το καλό του συνόλου πάνω από το προσωπικό και για αυτό πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να πανηγυρίσουμε στο τέλος
». Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Φωκικό είπε: «Μέλημά μας και μοναδική σκέψη μας πλέον είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Φωκικό. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να τα δώσουμε όλα και με τη βοήθεια του κόσμου να πανηγυρίσουμε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς».

Πηγή: taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου